Şcoala Gimnazială "Ion Creangă", una dintre şcolile care activează în programul naţional "Eco-Şcoala" încă din anul 2004, anunţă cu mândrie rezultatele deosebite obţinute în educaţia ecologică a elevilor săi.

Astfel, în colaborare cu părinţii şi cu cadrele didactice, într-o mobilizare exemplară, elevii școlii au participat la concursul "Cel mai tare la reciclare", iniţiat de firmele SC Alpin şi SC Alpin Recycling SRL, împreună cu APM şi ISJ Satu Mare, reuşind să colecteze o cantitate de circa 7 tone de deşeuri reciclabile, situându-se pe locul I la nivel de judeţ la categoria deşeuri electrice şi electronice( D.E.E. ) şi, respectiv, locul al II-lea la deşeuri reciclabile.

De asemenea, Şcoala "Ion Creangă" s-a situat pe locul al III-lea, la nivel naţional, în concursul "Valorificând deşeurile, salvăm mediul şi sănătatea noastră", organizat de către Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie (CCDG) Bucureşti şi tot locul al III-lea în concursul "Milioane de capace, milioane de zâmbete", organizat de APM Satu Mare.

Elevii care s-au remarcat în aceste activităţi au fost premiaţi de către organizatori cu excursii, diplome şi medalii.

Ne dorim să continuăm în această direcţie, motivaţi fiind de impactul pe care îl are educaţia oferită de Şcoala "Ion Creangă" asupra calităţii vieţii tuturor locuitorilor din localitate.

eco-scoala
eco-scoala
eco-scoala1
eco-scoala1
eco-scoala2
eco-scoala2
Previous Next Play Pause
1 2 3

Back to top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii